Tuesday, January 16, 2018

WIDAD MASUK HOSPITAL (KPJ KELANG)











Widad demam tak kebah2, so kami buat keputusan pegi private hospital sebab widad ada medical card.

Cuma sebab kali pertama mcm jakun gak la sebab tak tahu procedure,  tapi lepas dpt bantuan kawan2 kami ke kpj kelang.

Widad di tahan selama 4 hari dan mcm2 pengalaman yg kami dapat. Kpj sgt selesa dan jaga patient dgn baik.

Monday, January 15, 2018

OBW 2017










Mcm biasa tahun ni kat SAS putrajaya. Bawak family stay kat condo yg betul2 depan sekolah. Bagi depa rehat2 mandi kolam dan saya leh ber obw dgn tenang... hihihi

Join dinner mlm tu dgn kawan2 ada dlm 6 org dan ksmi sambung ngeteh kat mamak lepas tu...

Next batch kena improve,  sebab crowd makin kurang.. Maybe maklumat tak sampai kot...

MERDEKA 2017 DI SHAH ALAM










Baru nak update citer ni.Asal nak turun dataran merdeka tapi kami ubah gi shah alam utk kali kedua.

Mcm biasa ok,  cuma port biasa mbsa dah tak bagi duduk. So kami duduk kat khemah yg lebih selesa.

LAWATAN INDUSTRI KE AFJETS










Saya berpeluang bawak kawan2 ofis ke AFJETS syarikat penerbangan milik org melayu (yg kebetulan kawan sekolah saya).

Satu pengalaman yg sgt best sebab dpt info2 menarik ttg industri ni.  Mostly penerangan dari chief engineer Faidzal Ghazali ata matgal (kawan sekolah saya jugak)

WAFI DAN BASIKAL BARU




Sayang berul dia dgn basikal baru ni. Alhamdulillah result exam wafi sgt ok dah basikal ni hadiah untuk wafi. Moga terus jadi anak yg baik ye.

Friday, October 6, 2017

CUTI2 KEJAP DI TREFOIL.









Kunjungan family saya kali kedua di trefoil ni. Cuma kali ni kami nginap di unit milik bro mizan.  Mahal sikit kalau compare dgn yg dulu tapi lebih selesa terutama toilet. Family break yg bagus walau sekejap.

MELAWAT SAHABAT DAN BIG BOSS DI KPJ TAWAKAL





Badri Hussein ni dah kira level adik beradik la. Kami sama2 bujang di kl ni dulu2. Dia sekarang CEO di hospital kpj tawakal specialist. Kebetulan boss saya sakit dan masuk wad kat sana,  saya pun buat ziarah 2 in 1. Dpt jumpa sahabat (parking free) dan dpt jenguk big boss.