Tuesday, June 6, 2017

EH.. ADA PRODUK JENAMA WIDAD




Kami pegi pkns few days back nak cari baju raya. Port parking yg senang kat SACC Mall tu.

Kebetulan ada festival busana muslimah kat situ.  Kami pun singgah la,  jalan punya jalan ternampak brand WIDAD...!!!

SAMPUL RAYA 2017



Alhamdulillah dpt lagi sampul raya untuk tahun ni. Design ok je la kot sebab nak match ngan warna korporat.

Mmg nak reserve untuk anak2 sedara je,  cuma harap depa paham la tengah ekonomi tak best ni,  jumlah pun agak meleset la kan.

Saturday, June 3, 2017

BAWAK FAMILY MAKAN2 KAT KLCC SEMPENA UMUQ 44 TAHUN






Tahun ni kami cuti2 ke kl sempena birthday saya yg ke 44. So untuk dinner nak senang bawak depa gi klcc je la.

Wife belanja.... Alhamdulillah

NASI KANDAQ DEEN MAJU







Bila gi penang buat apa yg org penang buat. So bila citer pasai nasik kandaq ni mmg banyak kedai kat penang.

Persoalannye yg mana plg best. Tanya org penang depa kata pi deen maju kat kuil gurwara tu...

Memang perghhhhh walau beratur panjang ...

Tuesday, May 30, 2017

SEPAGI BERSAMA DATUK HASSAN DIN AL HAFIZ









Saya ikut team marketing ke rumah datuk hassan din untuk tujuan promosi dlm tv alhijrah.  Kebetulan anak datuk adalah bekas pelajar iic.

Satu pengalaman yg best dgn mcm2 cerita yg dikongsi dan jugak dihidang dgn kopi yg sedap...

NAIK BOT DI SUNGAI SERAWAK









Dari hotel yg kami duduk nak ke kedai kek lapis serawak tu kami naik bot je. sehala dalam 5 kupang untuk sorang.

Pengalaman yg sgt best terutama bila pakcik bot start enjin bot pakai tali je.

Monday, May 29, 2017

MEETING ASAS









Untuk tahun 2017-2019, saya terlibat sebagai pencadang untuk sahabat saya haji nazir untuk jawatan ajk,  jadi kena join meeting tu.

Alhamdulillah haji nazir menang dan best dpt jumpa ramai old boys jugak dapat latest info on ASAS.