Monday, August 7, 2017

CUTI2 KE BULATAN AMANJAYA










Kalau gi ipoh memang kena ke sini.  Ada sikit elemen macam di dataran shah alam tapi pada skala yg lebih besar.

Dekat pulak dgn movie animation park yg baru tu.  Memang happening tempat ni.

BESTNYE NAIK MERC





Sahabat saya ni dah lama dok ajak naik kete baru dia. So kebetulan ada sikit kelapangan saya pun dpt ejas time utk pegi rumah dia.

Fuhhhh memang terbaik. Memang ada sebab kenapa harga dia mahal.

Wednesday, July 19, 2017

SAYA DI STUDIO TV ALHIJRAH CYBERJAYA










Saya ke cyberjaya tempohari atas urusan rasmi.  Saya sempat telefon shabat lama yg bertugas di tv al hijrah.

Asalnye nak jumpa dia kejap, terus dia bawak pusing big studio tu. Memang terbaikla din.  Tq

Monday, July 17, 2017

RAYA 2017 KALER OREN









PROJEK MENGECAT RUMAH SEBELUM RAYA









Dah agak lama tertunggak. So dgn bantuan rahimi,  projek dpt dilaksanakan dgn jayanya.  Banyak cabaran yang datang tapi selesai jugak akhirnye.

MAK DI HOSPITAL KULIM














Hari raya tahun ni agak tragis sikit sebab mak saya masuk hospital akibat cedera dikaki.  Patah tulang peha akibat jatuh.

Majoriti hari raya saya tahun ni memang teman mak di hospital. Seronok sebab dapat jaga mak.


CIK BIELA KAWIN....










Adik pompuan wife saya yg third last.Dapat orang yg sgt dekat dengan kampung kami dan kebetulan satu kariah dgn saya.

Alhamdulillah dari satu segi tak jauh nak drive dan jugak saya kenal family husband dia ni,  orang baik2. Moga bahagia till jannah ye cik biela dan uncle awieee.