Friday, October 6, 2017

CUTI2 KEJAP DI TREFOIL.









Kunjungan family saya kali kedua di trefoil ni. Cuma kali ni kami nginap di unit milik bro mizan.  Mahal sikit kalau compare dgn yg dulu tapi lebih selesa terutama toilet. Family break yg bagus walau sekejap.

MELAWAT SAHABAT DAN BIG BOSS DI KPJ TAWAKAL





Badri Hussein ni dah kira level adik beradik la. Kami sama2 bujang di kl ni dulu2. Dia sekarang CEO di hospital kpj tawakal specialist. Kebetulan boss saya sakit dan masuk wad kat sana,  saya pun buat ziarah 2 in 1. Dpt jumpa sahabat (parking free) dan dpt jenguk big boss.

SHOHARI CLAN SHELL OUT DI ALAM JAYA







Kebetulan balik dari pantai remis ada yg ajak shell out kat alam jaya. Terus call untuk set oder sampai je terus makan. Bolehla...mungkin next time kena cuba menu lain pulak.

ARA NAK NAIK HAJI






Ara ni member yg sgt lama. Dari sekolah hingga ke universiti. Usahawan berjaya tapi sgt merendah diri. Dia jemput ke rumah dia di bukit jelutong untuk majlis kesyukuran dan doa selamat.

ZAKI ISA 20 TAHUN DI EXXONMOBIL









Antara kawan saya yg paling rapat dari bujang sampaila sekarang. Dpt jemputan ke lunch utk sambut 20 tahun service dia di exxonmobil.  Kami join sama2 tahun 1997 dulu. Bangga dgn kejayaan dia.  Seronok dpt jumpa kawan2 dan boss2 lama.  Lunch di restoran SERAI @ pavillion

Monday, August 7, 2017

CUTI2 KE BULATAN AMANJAYA










Kalau gi ipoh memang kena ke sini.  Ada sikit elemen macam di dataran shah alam tapi pada skala yg lebih besar.

Dekat pulak dgn movie animation park yg baru tu.  Memang happening tempat ni.

BESTNYE NAIK MERC





Sahabat saya ni dah lama dok ajak naik kete baru dia. So kebetulan ada sikit kelapangan saya pun dpt ejas time utk pegi rumah dia.

Fuhhhh memang terbaik. Memang ada sebab kenapa harga dia mahal.