Monday, April 10, 2017

CUTI2 DI TREFOIL @ SETIA ALAM











Trefoil ni kondo jenis SOHO yg mostly bilik jenis studio.  Dekat je dengan rumah saya. Dlm 15 min driving time.

Kebetulan dapat unit yg kemas dan murah thru booking. com. Okla nak bawak family untuk short vaca dan mandi pool.

Thursday, March 30, 2017

HARIJADI ISTERI SAYA








Memang kami suka sambut secara kecik2 je.  Bawak family cuti2 mana2 hotel kat kl or shah alam pastu celebrate ringkas.

Hari jadi isteri saya kami cuti ke seri pacific kl,  saya dpt murah through booking. com.  Event planner wafi.

Segalanye berjalan lancar. Kek yang sgt best beli kat pasaraya lulu.

Wednesday, March 29, 2017

KAISON






Kalau jumpa kedai ni mesti hati rasa sgt gembira.  Saya ni memang suka acara2 dekorasi rumah ni. Kaison banyak bagi idea yg terbaru dan menarik.

Antara yg saya suka ialah frame gambar dgn quotation yg berinspirasi. Terbaikla kaison

WAFI BALIK SEKOLAH











Anak bongsu saya ni kan tahun pertama dia sekolah. Memang agak penat sebab ada 2 sessi sekolah.

Balik mesti penat dan lapar. Kebetulan saya cuti dan ada rezeki makanan dari cik ana jiran depan rumah.

Kebetulan ruang outdoor baru siap. Seronok tengok wafi makan.

ASAS DINNER 2017













Antara event wajib dalam diari tahunan saya.  Tahun ni depa buat kat dorsett subang jaya.

Selalu kat shangri la tapi ditukar sebab ada renovasi kat hall hotel tu. Best bila dpt jumpa kawan2 tak kira mana batch pun.

M. Nasir artis undangan dan lagu2 dia memang kena dengan kami2 yang ol skool ni.

Tuesday, March 28, 2017

KOLAM YANG BEST @ DORSETT SUBANG JAYA







Mana hotel yang kami pergi,  kolam adalah perkara yang paling top dalam list.

Kolam yang baik akan beri kegembiraan pada kanak2. Kanak2 yang happy,  family happy

CUTI2 KE DORSETT SUBANG JAYA











Sempena dinner asas tahun ni,  saya bawak the whole family nginap kat hotel ni,  senang sikit nak ngeteh lama2.

Okla hotel ni,  agak lama tapi selesa.  Kolam pun ok so anak2 happy kat sini.