Friday, May 26, 2017

FINAL PIALA FA 2017







Sebagai anak kedah,  saya rasa bangga bila kedah layak ke final piala fa.  Tiba2 bang hj peji tepon kata ada tiket lebih siap leh ajak anak sulong sekali... Memang best.  Dan yeayyyy kedah menang.

CHECK IN DI KLIA (DAH CANGGIH)











Dah lama tak naik flight mas ni. Last sekali masa time keje dgn exxonmobil dulu2.

So untuk trip ke kuching ni saya dah janji dgn anak2 terutama yg kecik tu nak naik mas, jadi tunaikan je la.

Nasib ada kawan yg mmg frequent flyer so mintak advise dia dulu.

Monday, April 10, 2017

CUTI2 DI TREFOIL @ SETIA ALAM











Trefoil ni kondo jenis SOHO yg mostly bilik jenis studio.  Dekat je dengan rumah saya. Dlm 15 min driving time.

Kebetulan dapat unit yg kemas dan murah thru booking. com. Okla nak bawak family untuk short vaca dan mandi pool.

Thursday, March 30, 2017

HARIJADI ISTERI SAYA








Memang kami suka sambut secara kecik2 je.  Bawak family cuti2 mana2 hotel kat kl or shah alam pastu celebrate ringkas.

Hari jadi isteri saya kami cuti ke seri pacific kl,  saya dpt murah through booking. com.  Event planner wafi.

Segalanye berjalan lancar. Kek yang sgt best beli kat pasaraya lulu.

Wednesday, March 29, 2017

KAISON






Kalau jumpa kedai ni mesti hati rasa sgt gembira.  Saya ni memang suka acara2 dekorasi rumah ni. Kaison banyak bagi idea yg terbaru dan menarik.

Antara yg saya suka ialah frame gambar dgn quotation yg berinspirasi. Terbaikla kaison

WAFI BALIK SEKOLAH











Anak bongsu saya ni kan tahun pertama dia sekolah. Memang agak penat sebab ada 2 sessi sekolah.

Balik mesti penat dan lapar. Kebetulan saya cuti dan ada rezeki makanan dari cik ana jiran depan rumah.

Kebetulan ruang outdoor baru siap. Seronok tengok wafi makan.

ASAS DINNER 2017













Antara event wajib dalam diari tahunan saya.  Tahun ni depa buat kat dorsett subang jaya.

Selalu kat shangri la tapi ditukar sebab ada renovasi kat hall hotel tu. Best bila dpt jumpa kawan2 tak kira mana batch pun.

M. Nasir artis undangan dan lagu2 dia memang kena dengan kami2 yang ol skool ni.