Thursday, December 8, 2016

KAROK DI KLANG
















Dah lama tak karaoke family ni. Bukan apa saja nak relax2 dgn family. Kebetulan suami adik ipar saya (hanis) memang pandai nyanyi. So kami pun plan sessi karaoke dengan anak2 sedara kat klang parade. Hajat nak nyanyi tapi last2 budak yang tapau semua lagu. Takpe la yang penting budak2 happy.


RIZAL

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)