Monday, November 23, 2015

GOOD BUDGET HOTEL (GEO HOTEL, KUALA LUMPUR)


Seronok je muka bila bercuti ...gambar ni masa nak balik , bas kat bawah hotel tu je
 


Turun hotel bas merah terus available, express bus to Klang



Hotel lobby yang simple but very practical



Dari tingkap memang nampak central market ...very dekat



 Banyak bas yang available kat hotel ni , GoKl, hop on/off, bas ke seremban dll


 For rm 115 dapat bilik yang serba sederhana ..alhamdulillah  ...4 org tidur atas katil , ayahnye 
 tidor bawah



Macam biasa , kami berlima bercuti2 bajet. My normal reserve budget for hotel kalau boleh is less than RM 100 , but looking for this kind of set up dalam area kl could be a bit tricky. We wanted a hotel than can offer us the best location , size wise can be negotiated as long as the air condition works.

Booking.com berjaya bawak saya ke Geo Hotel , the nearest hotel to Central Market (nothing is more central than that..) without break fast the price is rm 115 for twin bed room with window (kalau takde tingkap org rumah saya bising ) ...

Alhamdulillah everything went as plan and Geo Hotel deliver all the promise, Since we used public transportation from Kelang to KL this hotel is just a door step to the buses ..senang sangat ...

MEMANG BEST !!!!

Rizal

1 comment:

Faizahanum Mohd Shohari said...

Bab tingkap tu kena highlight hihi..